Online coachingplan

10 sessies naar een gelukkig nieuw gezin

Online coaching plan

Onzekerheid in je nieuw samengestelde gezin, frustraties over externe stoorzenders, zorgen om de plaats die jij krijgt in dit gezin. Met de effectieve online training “in 10 sessies naar een gelukkig nieuw gezin” leer je omgaan met de hindernissen waar een samengesteld gezin ongetwijfeld mee te maken krijgt.

Ontdek hoe bevrijdend het voelt om je niet langer machteloos te hoeven voelen en je eigen plaats te kunnen innemen. Elk samengesteld gezin is anders. Anders is samenstelling, anders in voorgeschiedenis, anders door elk individu dat er onderdeel van uitmaakt. Maar er is een rode draad die voor alle samengestelde gezinnen dezelfde is. Deze training is gebaseerd op de jarenlange ervaring van plusoudercoaches Anja Pairoux en Patsy Vanleeuwe. Zij bundelden de steeds terugkerende thema’s tot deze online training waarin de belangrijkste kennis en inzichten gedeeld worden.

Wat leer je?

In deze training leer je:

  • hoe jij het negatieve gedrag van anderen dankbaar kan gebruiken om er zelf beter van te worden
  • hoe je kan omgaan met ruzies, wat jij nodig hebt en voelt
  • hoe jij door jouw manier van denken de situaties anders kan aanpakken

Wat krijg je?

  • 10 online sessies of wekelijks een webinar van 30 à 60 minuten
  • schrijf- en doe opdrachten – MET online begeleiding door JOUW coach
  • zelfinzichten aan de hand van je ‘coaching schrift’

10 online trainingen

Gedurende 10 weken doorloop je elke week een webinar via jouw account.

Jij kan de training helemaal op jouw tempo doorlopen. Je haalt echter het meest uit deze training als je na elke les (na elk webinar) een pauze inlast van minstens 1 week om je oefeningen te kunnen doen en het proces van reflectie en inzichten open te zetten.

Dit zijn de topics van het online coaching plan