Online coachingplan

10 sessies naar een gelukkig nieuw gezin

Schrijf je hier in

Online coaching plan

Onzekerheid in je nieuw samengestelde gezin, frustraties over externe stoorzenders, zorgen om de plaats die jij krijgt in dit gezin. Met de effectieve online training “in 10 sessies naar een gelukkig nieuw gezin” leer je omgaan met de hindernissen waar een samengesteld gezin ongetwijfeld mee te maken krijgt.

Ontdek hoe bevrijdend het voelt om je niet langer machteloos te hoeven voelen en je eigen plaats te kunnen innemen. Elk samengesteld gezin is anders. Anders is samenstelling, anders in voorgeschiedenis, anders door elk individu dat er onderdeel van uitmaakt. Maar er is een rode draad die voor alle samengestelde gezinnen dezelfde is. Deze training is gebaseerd op de jarenlange ervaring van plusoudercoaches Anja Pairoux en Patsy Vanleeuwe. Zij bundelden de steeds terugkerende thema’s tot deze online training waarin de belangrijkste kennis en inzichten gedeeld worden.

Wat leer je?

In deze training leer je:

  • hoe jij het negatieve gedrag van anderen dankbaar kan gebruiken om er zelf beter van te worden
  • hoe je kan omgaan met ruzies, wat jij nodig hebt en voelt
  • hoe jij door jouw manier van denken de situaties anders kan aanpakken

Wat krijg je?

  • 10 online sessies of wekelijks een webinar van 30 à 60 minuten
  • schrijf- en doe opdrachten – MET online begeleiding door JOUW coach
  • zelfinzichten aan de hand van je ‘coaching schrift’

10 online trainingen

Gedurende 10 weken doorloop je elke week een webinar via jouw account.

Jij kan de training helemaal op jouw tempo doorlopen. Je haalt echter het meest uit deze training als je na elke les (na elk webinar) een pauze inlast van minstens 1 week om je oefeningen te kunnen doen en het proces van reflectie en inzichten open te zetten.

Dit zijn de topics van het online coaching plan

Wat is jouw doel?

Gevoelens… wat is dat? Wat voel ik?

Wat doe ik?

Aandacht

Hoe omgaan met fout gedrag?

Hoe zit ons denken in elkaar?

Hoe omgaan met ruzies?

Opvoedregels ≠ gedragsregels

Wie ben ik?

Zelfreflectie

Schrijf je hier in voor jouw coachingplan

Hoe gaat de training in zijn werk?

Nadat je de training hebt aangekocht via de webshop op www.apluscoaching.be , maak jij je eigen account aan. Via deze account krijg jij toegang tot jouw trainingen. Op wekelijkse basis wordt een webinar toegevoegd aan jouw account. Enkel jij hebt toegang tot deze trainingen. De toegang tot deze training blijft onbeperkt in tijd geldig.

Het grote voordeel is dat jij kan herbekijken indien je dat nodig hebt.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Jij haalt eruit wat je erin steekt! De training start met jouw persoonlijke doelstelling die jij zelf zo concreet maakt als je wil.

Belangrijk hierbij is dat jij:

  • een hoge betrokkenheid aangaat door je focus op de webinars te houden (jij kiest of je je laat afleiden door mail, social media, telefoon, …)
  • je oefeningen aandachtig maakt
  • tijd besteed aan zelfreflectie

Wanneer je dit engagement aangaat, mag je verwachten dat jij een merkelijke positieve evolutie richting je doel maakt.

Wat is het verschil met personal coaching?

In personal coaching zijn er persoonlijke contacten tussen coach en cliënt. Personal coaching is het absolute maatwerk dat volledig de vragen en noden van de cliënt beantwoordt.

Bij een personal coaching traject kan de cliënt tussen de sessies door bijkomende vragen stellen, hulp vragen wanneer hij of zij vast komt te zitten in een oefening of situatie.  Tijdens deze online training krijg je alle belangrijke kennis en oefeningen die ook bij een personal coaching traject aan bod komen, met dat verschil dat je er nu zelf en op eigen tempo mee aan de slag kan.

Waar kan je ons vinden?
Blijf op de hoogte
Ontdek het team